Datum

8 oktober 2016 13:15

Accommodatie

Onbekend

Na de mooie overwinning op Boeimeer van vorige week gingen we nu op bezoek bij Beek Vooruit. Een van de sterkere teams in de poule, dus we waren gewaarschuwd. Coach adil had extra aandacht besteed aan de verdedigende kant van het spel.

WDS startte goed en we hadden al kunnen scoren. Toch werd het 1-0 voor beek vooruit uit een corner. Daarna ging het gelijk op en bij rust was de stand 3-3.

De tweede helft kwamen we zelfs op voorsprong toen Sanoussy een corner zo lastig trapte dat de keeper die in eigen goal werkte. Maar daarna begonnen onze jongens langzaam aan de vermoeidheid te voelen. En helaas viel keeper Leevi ook nog eens geblesseerd uit. Invaller Job deed het prima, maar Beek Vooruit drukte door en liep uit naar 7-4. Kevin bracht nog heel even de spanning terug naar 7-5, maar verder kwamen we niet.

Iedereen goed gespeeld! En volgende week tegen Jeka, de koploper.

De middag eindigde met een traktatie van Mohammed, want die was jarig.