Laagvlieger WDS `19 slikt weer nederlaag in 3B

Accommodatie

Onbekend

Bron: voetbalinbreda.nl
Promovendus WDS '19 staat ook na zondagmiddag op slechts een schamel puntje. De ploeg uit de Haagse Beemden verloor zondag ruim in en tegen Oosterhout.

WDS komt tekort in 3B, zeker met de nodige absenties van dien. Zondag ontmoette het Oosterhout, dat gewoon te goed was voor de Babyblauwe equipe uit de Haagse Beemden. Bij rust stond het al 2-0 en toen keeper Jordy Brugel zich op dat moment liet vervangen met een gekneusde middelvinger door Thomas Point en Landy Martina met hamstringklachten niet meer uit de kleedkamer kwam, was het gedaan met het verweer van de Bredanaars.

Ook de tweede helft werd er verloren, al scoorde routinier Murat Guldal nog wel een eretreffer. Overigens speelden de bezoekers wel stukken beter dan voor rust. Kevin Keehnen wisselde van plek en stond in de spits en WDS begon beter te worden dan de Oosterhouters. En dan toch een tegengoal incasseren, het gebeurde WDS op een jammerlijk moment. De 4-0 volgde ook, maar via uitblinker Roland Pluijm, die een bal breed legde op Guldal, werd het enige uitdoelpunt kenmerkend genoeg uitbundig gevierd.

"Oosterhout is tot nog toe de best voetballende ploeg die we tegen hebben gehad. De eerste helft kwamen we tekort, maar met wat omzettingen na rust liep het beter. Je vraagt je als trainer af, 'wat als we van meet af aan minder behouden waren gestart'. Toch geeft deze wedstrijd vertrouwen naar de toekomst toe. Voetballend hebben we op momenten laten zien dat we het aankunnen. We missen alleen doelpunten, tegenstander zijn vooralsnog effectiever dan wij", tekende Voetbalinbreda.nl op uit de mond van de WDS-coach, Martijn van Wanrooy.

Oosterhout ZO - WDS '19 4-1 (2-0)

1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 Oosterhout ZO, 4-1 Murat Guldal.