Datum

23 september 2017 9:45

Accommodatie

Onbekend

De jongens van de JO11-2 wisten vandaag de coach en alle papa's en mama's te foppen.

De eerste tien minuutjes van de wedstrijd tegen Unitas JO11-3 waren heel goed! Het herfstzonnetje scheen, iedereen had er zin in en er waren kansen op doelpunten.

Mitchel schoot de bal hard tegen de paal en even later gaf hij een passje op Enrico die de bal net niet hard genoeg wist te raken.

En toen werd alles ineens anders. Unitas werd sterker. En nadat de verslaggever en de pupil van de week terugkwamen van een plaspauze was het ineens al 0-2. WDS had maar 1 wissel; heel lastig, want onze mannen wilden ineens allemaal wel wisselen. De vechtlust was verdwenen en kwam niet meer terug.

Na 50 minuten bleek dat scheidsrechter Quinten gelukkig wel de stand had bijgehouden. Want de papa's en mama's (en waarschijnlijk ook de kinderen) waren de tel al lang kwijt: 0-13 voor Unitas.

Unitas was wel ietsje beter, maar zo hoog als nu had de score niet hoeven op te lopen. Volgende week bij Baronie langer volhouden dus!