28 oktober 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

We weten het intussen. Het is altijd weer een verrassing hoe onze jongens voor de dag komen. En vandaag was dat supergoed!

De eerste helft werd er vooral door Cas, Job, Enrico en Chris fel en goed op de man met de bal verdedigd. Daardoor werd Groen Wit bijna niet gevaarlijk. En na tien minuten begonnen de kansen voor WDS zich op te stapelen. Groen Wit had wel een goede keeper. Daardoor was het pas 2-0 bij rust. Eryk slalomde zich een keer goed langs de verdedigers en schoot de eerste goal binnen. Even later liet Davey zijn specialiteit zien: met zijn rechter roste hij de tweede tegen de touwen. Tussendoor waren er leuke aanvallen waar vaak Papu aan meehielp; die speelde vandaag met ons mee.

De tweede helft lag het niveau ietsje lager. Pas tegen het eind van de wedstrijd werd het weer genieten. Eryk nam een uittrap van Finn prachtig aan en passte naar Arvid. Die zag Mitchel vrij staan en zo viel misschien wel de mooiste teamgoal van het seizoen tot nu toe.

We leken achterin de nul te gaan houden toen Finn een tegenaanval knap onschadelijk maakte. Maar de volgende ging er helaas alsnog in. Het slotakkoord was voor WDS. Dit keer was de assist voor Eryk. En Mitchel schoot de 4-1 binnen.