Datum

10 maart 2018 8:30

Accommodatie

Onbekend

De mannen van de JO11-2 hadden wat tegenslagen in de winterstop. Zonder Alpha (gezondheidsproblemen) en Eryk (kiest voor ijshockey) moet het team in 2018 verder. In de eerste wedstrijd van de nieuwe reeks was het heel erg spannend. Maar de boys wonnen wel! 2-1 tegen Unitas '30.

GOED BEGIN, DAARNA TERUGVAL
WDS komt goed uit de startblokken. En vooral mitchel wordt een paar keer gevaarlijk. In die fase lijkt het een gemakkelijke ochtend te worden. Maar niets is minder waar. Langzaam aan kruipt Unitas uit de schulp. Al is dat eerst zonder heel erg gevaarlijk te worden. Richting de rust gaat het mis. Eerst mag een Unitas-kindje helemaal vrij oplopen en schieten. Gelukkig redt Finn. Even later is er een bal die hard voor de goal geschoten wordt. En die wordt netjes tot de 0-1 gepromoveerd.

2E HELFT GELIJK OP
In de hele tweede helft zijn zijn de teams aan elkaar gewaagd. Maar doelpunten vallen voor ons alleen maar aan de goede kant. Eerst is er Arvid die opstoomt en met een bekeken diagonale bal de keeper van Unitas passeert. en het is pas echt feest als Cas de achterlijn haalt en Mitchel bedient voor de 2-1.
Onze mannen knokken de tweede helft keihard voor elkaar. En staat Finn zijn mannetje met een paar prachtige reddingen. En de paal staat ook nog eens een doelpunt in de weg. Daarom gaat Unitas met nul punten naar huis waar een gelijkspel misschien ook wel verdiend was geweest.

Volgende week gaan we verder met een uitwedstrijd tegen Beek Vooruit.