Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De commissie

De commissie

“Met plezier terug naar de Top”


WDS'19 vindt het belangrijk om te kunnen beschikken over een bloeiende en goed georganiseerde jeugdafdeling, waar gezelligheid, sportiviteit, educatie en maatschappelijk belang worden gecombineerd en waar plezier en ontspanning hoog in het vaandel staat.


Maatschappelijk gezien willen we bekend staan als een gezellige club, voor spelers uit Breda en omgeving, waar spelplezier en een prettige sfeer op de voorgrond staat en waar het individu wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Sportief streven we bij de jeugd na om met selectieteams te gaan spelen vanaf het nieuwe seizoen 2016-2017.


Educatief willen we een voorbeeldfunctie vervullen als het gaat over waarden en normen, respectvolle bejegening, verantwoord omgaan met materialen en eigendommen van anderen en hygiëne. Er is aandacht voor de sociale vorming, (contacten met leeftijdsgenoten, omgaan met regels etc.) en aandacht voor de emotionele ontwikkeling (ontwikkelen van zelfvertrouwen, omgaan met winst en verlies).


Prestatie en/of recreatie voetbal

Recreatief voetballen is er op gericht dat alle jeugdspelers het voetballen als plezierig ervaren. Prestatief voetballen bij de jeugd is gericht op het maximaal ontwikkelen van het aanwezige talent van de individuele jeugdspelers. Daarnaast heeft het tot doel dat de jeugdspelers zo goed mogelijk opgeleid worden voor de hogere seniorenelftallen.


WDS'19 kiest ervoor om met de meeste jeugdteams recreatief te voetballen. Hiermee wordt bedoeld, dat daar waar plezier en prestatie niet samen gaan, het plezier voorop staat.

Daarnaast is belangrijk dat de jeugdspelers al op zeer jonge leeftijd leren inzien dat voetballen vooral een teamsport is en dat dit een bepaalde discipline vereist.

Vacature(s)

Wij zoeken met spoed meer jeugdcommissie leden om de toenemende taken te verdelen zodat we met veel handen licht werk kunnen maken.

Heb je interesse en wil je leuke dingen bij de jeugd doen.

Meld je dan aan bij Michel van Rij (jeugdvoorzitter@wds19.nl)


aanspreekpunt binnen het bestuur: Michel van Rij - jeugdvoorzitter@wds19.nl

WIE ZIJN WE?


Michel van Rij

jeugdvoorzitter
Tevens lid van het bestuur

jeugdvoorzitter@wds19.nl


Pedro Boomaars
wedstrijdsecretaris

wedstrijdsecretaris@wds19.nl

Yannick Gosens
technische zaken

technischezaken@wds19.nl

Raymond Kuijer

lid

Richard van Zaalen

lid

Jurgen van Poorten

coördinator meisjesvoetbal


Erik van Steenderen

ondersteunend lid


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!