24 september 2016 11:50

Accommodatie

Onbekend

Er waren deze week wat wijzigingen aangebracht in de teams. Daarom gingen we zonder Hugo en Jean-Paul, maar met nieuwe aanwinsten Sanoussy, Mohammed en Mitchell op pad naar Groen-Wit.

De eerste helft prima voetbal van onze mannen. Terecht gingen we de rust in met een 3-1 voorsprong. Lytein (2x) en Kevin wisten het net te vinden en misschien haddan dat er nog wel meer kunnen zijn.

De tweede helft kwam Groen-Wit sterk opzetten en zo werd de stand gelijk. Maar toen waren er nog tien minuten te spelen om alsnog te zorgen voor een winnaar. Die werden bloedstollend spannend. De keeper van Groen-Wit toverde nog een bal uit zijn doel en zo bleef het 3-3, net als vorige week.

De supporters hebben weer gesmuld. Niet alleen de papa's en de mama's, maar ook Eric Stadhouders, Marc Eversdijk (met Yuri) en oud-WDS'er Ransome Martina.

Volgende week krijgen onze mannen bezoek van Boeimeer.