Jeugdcommissie - WDS'19

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

“Met plezier terug naar de top”

 

WDS'19 vindt het belangrijk om te kunnen beschikken over een bloeiende en goed georganiseerde jeugdafdeling, waar gezelligheid, sportiviteit, educatie en maatschappelijk belang worden gecombineerd en waar plezier en ontspanning hoog in het vaandel staat.

 

Maatschappelijk gezien willen we bekend staan als een gezellige club, voor spelers uit Breda en omgeving, waar spelplezier en een prettige sfeer op de voorgrond staat en waar het individu wordt gewaardeerd en gerespecteerd. 

 

Educatief willen we een voorbeeldfunctie vervullen als het gaat over waarden en normen, respectvolle bejegening, verantwoord omgaan met materialen en eigendommen van anderen en hygiëne. Er is aandacht voor de sociale vorming, (contacten met leeftijdsgenoten, omgaan met regels etc.) en aandacht voor de emotionele ontwikkeling (ontwikkelen van zelfvertrouwen, omgaan met winst en verlies).

 

Prestatie en/of recreatie voetbal

Recreatief voetballen is er op gericht dat alle jeugdspelers het voetballen als plezierig ervaren. Prestatief voetballen bij de jeugd is gericht op het maximaal ontwikkelen van het aanwezige talent van de individuele jeugdspelers. Daarnaast heeft het tot doel dat de jeugdspelers zo goed mogelijk opgeleid worden voor de hogere seniorenelftallen.

 

WDS'19 kiest ervoor om met de meeste jeugdteams recreatief te voetballen. Hiermee wordt bedoeld, dat daar waar plezier en prestatie niet samen gaan, het plezier voorop staat.

Daarnaast is belangrijk dat de jeugdspelers al op zeer jonge leeftijd leren inzien dat voetballen vooral een teamsport is en dat dit een bepaalde discipline vereist.

Wil je een keer meedoen aan een training of sfeer komen proeven? Neem dan contact met ons op via jeugd@wds19.nl


WIE ZIJN WE?Jurgen van Poorten
lidMaries Geerssen
lid

vacature.jpg
Vacature

Vacature
vacature.jpg
Vacature   
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!