Ledenadministratie - WDS'19

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ledenadministratie

Ledenadministratie

Je bent altijd welkom om meer te weten te komen over onze vereniging. Kom een keer kijken en proef de gezellige sfeer op zaterdag als onze jeugdteams hun wedstrijden spelen of op zondag wanneer de senioren, vrouwen 1 en WDS'19 1 de eer hoog houden. WDS’19, voetbal èn gezelligheid!

Kom naar de kantine, train een keer mee. Als je daarna lid wil worden, kun je dat doen via dit online aanmeldformulier van de KNVB. 

Meer informatie over aanmelding? Mail naar ledenadministratie@wds19.nl

aanmeldformulier
 
Liever een offline inschrijfformulier? Deze kun je via dit document downloaden. Print het formulier uit en vul hem in. Daarna kan je het formulier inleveren in de kantine van WDS'19. Je kan het formulier ook ingevuld inscannen en opsturen naar ledenadministratie@wds19.nl.
 

Afmelden of overschrijven als lid

Leden kunnen zich uitschrijven door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@wds19.nl. Afmelden moet altijd plaats vinden voor het einde van een verenigingsjaar, Dus voor 1 juli. Dit conform artikel 4 lid 7 van ons huishoudelijk reglement. Let wel: men is contributie verschuldigd tot het einde van het verenigingsjaar. Dit is te lezen in artikel 12 lid 4 van onze statuten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!