Scheidsrechter

Andrea Stahle

Accommodatie

Onbekend

Na een aantal weken zonder wedstrijd mochten onze mannen eindelijk weer eens aan de bak. Je zou zeggen: dan hebben ze er zin in. Maar daar was in de eerste helft niks van te merken. De gasten van Virtus mochten alles doen waar ze zin in hadden. WDS was afwachtend en er werd te weinig strijd geleverd. Na de 0-1 zorgde Lytein nog wel voor de gelijkmaker, maar omdat we daarna ook nog eens slecht meeverdedigden kreeg Virtus veel grote kansen. Dankzij een fantastische keepende Leevi bleef de schade beperkt tot een 1-3 ruststand.

In de rust daarom maar eens een stevig gesprek in de kleedkamer. En het compliment aan de jongens is dat die boodschap goed aankwam. De 2e helft werd er strijd geleverd zoals we het graag willen zien. Kevin zette goed door en uit zijn voorzet maakte Virtus een eigen goal. En toen begonnen we er pas echt in te geloven. Mitchell werd 2 keer in stelling gebracht en hij rondde dat prima af. En Leevi bekroonde een superwedstrijd door als veldspeler de rebound van een corner netjes in de hoek te schieten.

Virtus raapte zichzelf weer bij elkaar en het werd nog 5-4. Eventjes werd het nog spannend. Toen Andrea voor het einde van de wedstrijd floot gingen alle handen omhoog en werd de overwinning gevierd. Een wedstrijd om trots op te zijn!