Scheidsrechter

Quinten van Zalen

Accommodatie

Onbekend

We wisten vooraf dat het heel moeilijk zou worden om de bekerpoule te winnen; onze tegenstander Roosendaal had al 2 keer heel overtuigend gewonnen.

En ook vandaag lieten ze zien dat zij terecht naar de volgende ronde gaan. Al binnen een paar minuten is het 0-3. Pas na een kwartier gaan onze jongens uit een ander vaatje tappen. Arvid en Mitchel krijgen kansen, maar die gaan er helaas niet in. Eryk zorgt voor 1-4 en Davey voor 2-4. Iedereen gelooft er weer in!

Vlak voor rust verdedigt Job goed en stevig; zijn tegenstander is even geblesseerd. We vergeten dat er nog een paar minuutjes te spelen zijn en zo staat het ineens 2-6 en zijn we kansloos. Er is geen houden aan voor Finn, die toch een goede wedstrijd staat te keepen!

De wedstrijd eindigt in 3-9 en het bekeravontuur is voorbij voor dit jaar. Volgende week start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Unitas!

Het mooie was dat we vandaag voor het eerst helemaal compleet waren, zodat iedereen mooi op de foto kon. En we hebben nu een teamfoto waar iedereen op staat.