Datum

24 maart 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Na 50 minuten sportief op elkaar beuken stond er tussen TVC JO11-3G en onze JO11-2 een gelijke stand van 5-5 op het scorebord. Terecht, maar wel zuur. Want tien minuten voor tijd stond het nog 2-5 Voor onze jongens.

Normaal mag je een voorsprong van drie doelpunten natuurlijk niet weggeven. Maar vandaag is het de jongens vergeven. TVC was een tegenstander die zeker niet voor ons onder deed. En een paar kindjes waren heel moeilijk af te stoppen.

Bij de thee (of ranja) stond het 1-2. Mitchel en Cas (met een prachtige solo) zorgden voor de goals. Maar er werd vooral goed verdedigd en gekeept. Anders had TVC zeker meer doelpunten gemaakt.

Na rust stoomde Cas nog eens op en scoorde met een prachtige knal in de kruising. En daarna was Davey twee keer het eindpunt van een goede snelle aanval. Kat in het bakkie zou je zeggen.

Maar TVC gaf niet op. En terwijl de reporter al richting het zwembad ging voor andere verplichtingen, werd er toch nog 3 keer gescoord.

Het werd een gelijkspel. Toch stonden er alleen maar winnaars op het veld!